Skip links

Nova avantura u okviru projekta Budućnost #za5

Iza nas je uzbudljivo leto. Na velikom događaju za mlade Leto#za5 na Adi Ciganliji, više od 1.000 studenata i srednjoškolaca imalo je priliku da aplicira za letnje sezonske poslove i tako zarade za džeparac, ali i da se putem različitih edukativnih radionica informišu o tome kako da naprave prvi korak u svojoj karijeri.

Tokom pet dana, koliko je trajao ovaj događaj, mladi su dobili razne savete – kako da naprave svoj prvi CV, zašto je LinkedIn bitan, kako funkcionišu studentske organizacije, kako otići na studentsku razmenu, a kroz simulacije razgovora za posao su imali priliku da se pripreme za pitanja budućih poslodavaca. Akciju su podržali i naši mladi olimpijci Ivana Perović (karate), Nadica Božanić (teakvondo) i Andrea Stojadinov (džudo), kao i glumac Đorđe Živadinović Grgur i infiluenserka Mina Fu Smiljanić.

U nastavku projekta Budućnost #za5 za srednjoškolce i studente završnih godina širom Srbije, pripremamo jednu veliku akciju. StartUp karavan #za5, vol.2 kreće put Srbije i prva stanica je Kragujevac!

Stay-tuned!

Leave a comment

Name*

Website

Comment