Skip links

Zaradi pare za more i provedi Leto #za5!

Tik pred završetak školske godine i početak letnjih ispitnih rokova od 15. do 19. juna (12-18h) biće organizovan veliki događaj za mlade pod nazivom Leto #za5 na Adi Ciganliji u Beogradu! Bilo da si srednjoškolac, (budući) student ili diplomac – Leto #za5 je idealna prilika za sve koji bi hteli da se informišu i naprave prvi korak u svojoj karijeri!

Imaćeš priliku da se upoznaš sa predstanicima kompanija iz najrazličitijih sektora poslovanja, informišeš o raznim programima razmene, volontiranja i praksi, prijaviš za (sezonske) poslove, ali i čuješ svašta nešto korisno za izgradnju uspešne karijere.

Kako? Prvenstveno, moći ćeš da napraviš svoj prvi CV i LinkedIn profil (čak i da se profi fotkaš) i naučiš kako da se postaviš na razgovoru za posao. Takođe, moći ćeš da, potpuno besplatno, prisustvuješ zanimljivim radionicama profesionalne orijentacije (možda odlučiš koji fakultet ćeš upisati ili čime ćeš se baviti), naučiš kako da bolje organizuješ svoje vreme i mnoge druge korisne stvari.

Takođe, predstavnici različitih institucija i portala koji se specijalizovano bave zapošljavanjem predstaviće svoju ponudu poslova i praksi za koje ćeš, naravno, moći da apliciraš. Imaćeš priliku da saznaš šta ti sve treba da bi se prijavio (i dobio vizu) za Work&Travel program, kako funkcionišu studentske organizacije, studentske razmene i volonterski kampovi za srednjoškolce.

Sve ove aktivnosti treba da ti pomognu da zaradiš džeparac za neko super kul letovanje, ali i da ostvariš nova poznanstva i stekneš različita znanja koja ti, nakon završene škole/fakulteta mogu pomoći u potrazi za poslom! A svakog dana ćemo se opuštati i uz različite (nagradne) igre i uživati uz letnje mikseve popularnih DJ-eva!

Vidimo se na Adi od 15. do 19. juna, u periodu od 12 do 18h – družimo se, zabavljamo i ostvarujemo prve karijerne uspehe!

Leave a comment

Name*

Website

Comment