Skip links

vesti & aktivnosti

Icon-04

Vesti & Aktivnosti

Zaradi pare za more i provedi Leto #za5!

Zaradi pare za more i provedi Leto #za5!

Tik pred završetak školske godine i početak letnjih ispitnih rokova od 15. do 19. juna (12-18h) biće organizovan veliki događaj za mlade pod nazivom Leto #za5 na Adi Ciganliji u Beogradu! Bilo da si srednjoškolac, (budući) student ili diplomac – Leto #za5 je idealna prilika za sve koji bi hteli da se informišu i naprave prvi korak u svojoj karijeri!

CASE STUDY NA ADI

CASE STUDY NA ADI

Želiš da donosiš menadžerske odluke? Osetiš dinamiku timskog duha? Naučiš neke korisne tehnike za rešavanje realnih poslovnih izazova? Dobro se zabaviš?

Najzanimljiviji Poslovi #za5 iz oblasti marketinga

Najzanimljiviji Poslovi #za5 iz oblasti marketinga

Na prvim predavanjima Poslovi #za5 pričali smo o odnosima sa javnošću (PR), a drugo predavanje je na temu – marketing! Koja je razlika između marketinga i PR-a, kako izgleda baviti se organizacijom događaja, šta to radi kreativni direktor velike agencije, a šta kreativni direktor u firmi koju je sam osnovao?

POSLOVI #za5 – Najtraženiji Poslovi #za5 u sektoru finansija

POSLOVI #za5 – Najtraženiji Poslovi #za5 u sektoru finansija

Posle kraće, zimske pauze nastavljamo u istom ritmu – svim studentima i srednjoškolcima predstavljamo interesantna zanimanja i uspešne karijere ljudi iz različtih domaćih i internacionalnih kompanija. Ovoga puta se družimo na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, a tema trećeg po redu predavanja Poslovi #za5 su, sasvim prikladno – finansije!

POSLOVI #za5 – Najtraženiji Poslovi #za5 u IT sektoru

POSLOVI #za5 – Najtraženiji Poslovi #za5 u IT sektoru

Poslednjih godina se dosta priča o IT industriji: kako su IT stručnjaci traženi, kako odlično zarađuju, da ti „ne treba škola – samo treba da znaš da radiš posao“.

Hajde da otklonimo nedoumice – koliko je to „samo“, šta zapravo radi DevOps inženjer i Software developer, kako je biti IT stručnjak u državnoj ustanovi i koja su vam znanja i veštine potrebne da biste bili uspešni u ovoj oblasti?

Poslovi #za5 u PR sektoru

Poslovi #za5 u PR sektoru

Odnosi s javnošću su već neko vreme vrlo popularna oblast zanimanja i nijedna kompanija, organizacija ili institucija uspešno poslovanje ne može zamisliti bez kvalitetnog PR tima. Zahvaljujući velikom interesovanju studenata, interaktivna predavanja “Poslovi #za5” će po drugi put biti realizovana na Fakultetu organizacionih nauka, 12. aprila 2019. godine u 14:00 časova, a držaće ga neki od najuspešnijih menadžera i direktora PR scene u Srbiji.